П’ять автобусів із евакуйованими маріупольцями прямують із Бердянська до Запоріжжя

П’ять автобусів із евакуйованими маріупольцями прямують із Бердянська до Запоріжжя

Укрінформ
П’ять автобусів із евакуйованими жителями Маріуполя прямують з Бердянська до Запоріжжя, всього перевозять майже 500 цивільних.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«П’ять автобусів із евакуйованими маріупольцями вже прямують з Бердянська до Запоріжжя. Всього майже 500 людей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Запоріжжі на людей чекає вся необхідна допомога - від забезпечення продуктами харчування й медикаментами до розселення.

Як повідомлялося, російські загарбники спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу. Станом на 13 березня 2 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

З постійно обстрілюваного російським агресором Маріуполя за дві останні доби (16 – 17 березня) виїхало на власних автомобілях близько 35 тис. цивільних.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли населених пунктів, ворожі ракети влучають в житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-