Окупанти на Харківщині відзняли фейкове відео з роздаванням харчів - голова ОВА

Окупанти на Харківщині відзняли фейкове відео з роздаванням харчів - голова ОВА

Укрінформ
Окупанти у тимчасово захоплених Липцях на Харківщині відзняли фейкове відео з начебто роздаванням харчів місцевим жителям.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Ворог активізує свою злочинну пропаганду, закликаю жителів Харківщини довіряти лише офіційній інформації. На окремих тимчасово зайнятих територіях російські окупанти намагаються створити собі показовий позитивний імідж, роздають на камери продовольчі товари і т. д. Наприклад, у Липцях російські пропагандисти зняли на відео невідомий спортзал, такого приміщення взагалі в цьому населеному пункті не існує», - повідомив Синєгубов.

За його словами, це відео - монтаж і відверта провокація. Насправді ж окупанти створюють брехливу «картинку», знімають підставних людей, які видають себе за жителів цієї громади і які нібито радіють «російським визволителям».

Посадовець закликав не піддаватися російській пропаганді і перевіряти інформацію.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав повномасштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-