Гайдай назвав фейки Кадирова про 500 «звільнених» дітей на Луганщині хворобливою фантазією

Гайдай назвав фейки Кадирова про 500 «звільнених» дітей на Луганщині хворобливою фантазією

Укрінформ
Керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай назвав хворобливою фантазію російського агресора інформацію про нібито 500 «звільнених» ними у селі дітей на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці.

За словами Гайдая, балачки Кадирова про Варварівку і 500 «звільнених» дітей - хвороблива фантазія.

«Вони там зайняли якийсь населений пункт і звільнили 500 дітей, яких нібито українські військові тримали як щит. Це взагалі й уявити собі важко… Це можуть робити тільки росіяни. І в тому селі, про яке вони говорили, там всього 50 подвір’їв, тільки 50, які там 500 дітей? Це брехня на брехні», - заявив очільник області.

Гайдай також спростував заяви загарбників про те, що ними вже зайняті міста Попасна та Рубіжне.

«Бої за Рубіжне та Попасну тривають. Міста українські! І будуть українськими!...Вірю, вже скоро ми повідомимо, що ЗСУ розбили в хлам рашистських покидьків, які стріляють по наших дітях. Слава Україні!», - наголосив Гайдай.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-