Міський голова Луцька закликає евакуюватися мешканців, які живуть біля заводу «Мотор»

Міський голова Луцька закликає евакуюватися мешканців, які живуть біля заводу «Мотор»

Укрінформ
Міський голова Луцька Ігор Поліщук закликає мешканців міста, які живуть біля заводу «Мотор», евакуюватися заради власної безпеки.

Про це мер Луцька повідомив у відеозверненні у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На жаль, ранковою новиною для вісіх нас стало, що поруч зі Львовом ракетами обстріляли авіаремонтний завод. Всі ви знаєте, що в нас в Луцьку є завод «Мотор» і, на превеликий жаль, він теж знаходиться в зоні ризику. Ми не знаємо, чи буде удар чи ні, але сьогодніші події показують, що це може статися. Тому слід подбати про свою безпеку завчасно. Звертаюся до жителів, які живуть поруч заводу: переїдьте у більш безпечне місце», - наголосив Поліщук.

Зокрема, звернення стосується мешканців вулиці Ківерцівська від будинку 2а до 30, а також вулиці. Авіаторів і бічних від неї, особливо тих будинків, які знаходяться ближче до заводу «Мотор».

«Без паніки, за можливості переїдьте до ваших родичів, друзів чи колег, які готові вас прихистити. Для того, щоб ви були у безпеці. Сьогодні нам краще перебрати із заходами безпеки, ніж завтра рахувати жертви», - додав міський голова.

Для тих, хто не зможе знайти альтернативу, де можна було б оселитися на найближчий час, мер радить звертатися, до секретаря Луцької міськради Юрія Безп’ятка особисто. Він проконсультує і сприятиме поселенню людей.

Також Поліщук закликав тих, хто відмовиться від евакуації, бути максимально обережними, при спрацюванні сиситеми сповіщення, обов’язково спускатися в укриття.

Російський президент путін 24 лютого розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Ihor Polishchuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-