Внаслідок ранкового обстрілу Львова поранено одну людину

Внаслідок ранкового обстрілу Львова поранено одну людину

Укрінформ
Внаслідок ранкового обстрілу Львова, під час якого чотири ракети влучили в авіаремонтний завод, поранено одну людину.

Про це під час прессбрифінгу повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні був удар по Львову, ППО і ЗСУ спрацювало. Частково ракети були збиті, але чотири з них влучили в авіаремонтний завод. Цей удар по місту Львову, по гуманітарному хабу, в якому зараз як мінімум знаходиться 200 тисяч переселенців, які вже втікали від воєнних дій, – це ще одне підтвердження, що вони не воюють з українським військом, а з дітьми, жінками, з переселенцями, в них немає нічого святого. Це добре, що жертв немає, серед постраждалих – один поранений в стані середньої важкості», – сказав Козицький.

За його словами, на даний момент ліквідація надзвичайної ситуації триває. Начальник ОВА наголосив, що працюючих військових об’єктів на території Львова на даний момент немає взагалі.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня о 6:25 у Львові пролунали вибухи. Міський голова Андрій Садовий зазначив, що ракети впали в районі аеропорту та знищили авіаремонтний завод. За повідомленням військових з акваторії Чорного моря по Львову було випущено шість ракет, дві з них вдалося ліквідувати.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-