Кім - про ситуацію на Миколаївщині: Запускаємо бізнес, готуємося до посівної

Кім - про ситуацію на Миколаївщині: Запускаємо бізнес, готуємося до посівної

Відео
Укрінформ
У Миколаївській області створено штаб, до якого увійшли представники всіх правоохоронних та силових структур, водночас влада налагоджує роботу бізнесу.

Про це у відеозверненні у Телеграмі розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

За словами Кіма, воєнні дії точаться вже далі від Миколаєва.

"У селах зараз туго. Ми за вчора-позавчора евакуювали близько 600 людей, полагодили електрику, газ - і знову по другому колу займаємося... А по-воєнному - нас усе більше, а їх усе менше. Навіть на російських пропагандоських каналах про Миколаїв кажуть дуже скромно, розуміючи, що тут вони отримують по щах. Вони (російські військові - ред.) он зібралися тікати - біжать, зібралися екстрено, за собою все підривають, обстріляли село на виході... Ми пропонували по-хорошому піти, без зброї, не хочете - будемо так наздоганяти", - сказав Кім.

За його словами, в області створено штаб, до якого увійшли представники всіх правоохоронних та силових структур, розпочинається відпрацювання всіх кримінальних випадків на території області. За перший день таких виявлено вже 20, усі вони реєструються в ЄРДР.

"Також налаштовуємо логістику, запускаємо бізнес. Зараз затримка була з бізнесом на блокпостах, тому що ми все зупинили, щоб викрадене нічого не виїхало з області, але ми зараз налагодимо - і бізнес їздитиме спокійно. Готуємось до посівної", - додав очільник ОВА.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-