Влада Херсонщини застерегла, що не проводить сьогодні жодних «зелених коридорів»

Влада Херсонщини застерегла, що не проводить сьогодні жодних «зелених коридорів»

Укрінформ
Інформація про організацію «зелених коридоридорів» з Музиківки і Великопілля не відповідає дійсності, і взагалі сьогодні влада не проводить ніяких евакуацій мешканців області.

Про це начальник Херсонської ОВА Генадій Лагута попереджає у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У соціальних мережах продовжується з’являтися фейкова інформація щодо відкриття зеленого коридору, зокрема, з Високопілля та Музиківки. Жодних таких рішень Херсонська ОВА не приймала! Передайте цю інформацію всім рідних, друзям та близьким – на Херсонщині обласною та місцевою владою не проводиться жодних коридорів! Це, ніщо інше, як брехня орків. Тим самим окупанти хочуть використати людей, як живий щит!», - застеріг він.

Лагута акцентував, що керівництво області продовжує роботу із центральною владою та Міністерством з питань реінтеграції ТОТ щодо гуманітарного коридору та евакуації населення з найбільш небезпечних громад. Про цю інформацію мешканці зможуть дізнатися із достовірних джерел.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-