У Львові волонтери отримали 700 кг риболовецької сітки для виготовлення маскувальних

У Львові волонтери отримали 700 кг риболовецької сітки для виготовлення маскувальних

Фото
Укрінформ
Львівські волонтери отримали 700 кг риболовецької сітки для виготовлення маскувальних сіток від благодійників з польського Слупська.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Львівської обласної ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що із міста Слупська Республіки Польща у комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука» прибуло 700 кг риболовецької сітки для виготовлення маскувальних сіток.

«Певно, наші шалено-неймовірні польські друзі зібрали ці сітки з усієї Балтики. Із першого дня війни ми працюємо як волонтерський центр «ВЦ_на_Ринку_9». Наші волонтери-павучки щодня плетуть маскувальні сітки. Невдовзі нова партія камуфляжу, освячена піснями і молитвами, стане справжнім оберегом для наших захисників», - зауважила директорка бібліотеки Тетяна Пилипець.

Окрім того, волонтери бібліотеки продовжують збирати українські книжечки для діток, які змушені були покинути свої домівки і через війну проживають за кордоном.

«Вони дуже потребують рідного слова, доброї казки, якісної навчальної літератури», - зазначають у бібліотеці.

Книги можна приносити за адресою: м. Львів, площа Ринок, 9.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-