Кількість втрат серед мирного населення у Маріупольському драмтеатрі уточнюється – Арестович

Кількість втрат серед мирного населення у Маріупольському драмтеатрі уточнюється – Арестович

Укрінформ
Кількість втрат серед мирного населення у Маріупольському драматичному театрі, який нарередодні розбомбили військові формування російської федерації, наразі уточнюється.

Про це радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

За його словами, ворожі війська, розуміючи, що не можуть перемогти українську армію, вдаються до руйнування цивільних об‘єктів і терору мирного населення.

"Так, як ми з вами бачили вчора в Маріуполі, де накрили місця сховищ громадян із дітьми. Втрати зараз уточнюються", – поінформував радник керівника ОП.

Арестович підкреслив, що цей міжнародний злочин уже викликав резонанс у світі. За його словами, світове співтовариство невдовзі відреагує на відповідну ситуацію. Він також висловив сподівання, що на міжнародному рівні буде вжито всіх необхідних заходів для протистояння агресії російської федерації.

Як повідомлялося, у центрі Маріуполя російські загарбники 16 березня скинули бомбу і знищили Драматичний театр, де від війни ховалися сотні людей.

За даними народного депутата із фракції "Всеукраїнське об‘єднання "Батьківщина", уродженця Маріуполя Сергія Тарути омбосховище Драматичного театру витримало удар. Наразі завали почали розбирати, люди залишилися живими.

Росіяни спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних людей, блокують гуманітарну допомогу. Станом на 13 березня 2 тис. 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-