На Одещині минулої доби були зафіксовані вибухи в чотирьох населених пунктах

На Одещині минулої доби були зафіксовані вибухи в чотирьох населених пунктах

Фото
Укрінформ
Минулої доби, 15 березня, на Одещині були зафіксовані вибухи в чотирьох населених пунктах. Постраждали двоє людей.

Як передає Укрінформ, правоохоронці фіксують наслідки ворожих обстрілів, повідомляє Національна поліція в Фейсбуці.

«15 березня російські окупанти обстріляли три населені пункти на Одещині. В результаті було пошкоджено п’ять будівель на одній із баз відпочинку. Поранення отримали двоє громадян», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що того ж дня військовослужбовці країни-агресора умисно здійснили ракетний обстріл місцевості біля одного з населених пунктів в Одеському районі. В результаті злочинних дій окупантів ніхто не постраждав.

Наразі у місцях воєнних злочинів працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни), ч.3 ст.332-2 (Незаконне перетинання державного кордону України) та ч.2 ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

В цілому оперативна обстановка в Одеській області контрольована. Військовослужбовці Збройних сил України, правоохоронці, територіальна оборона та інші громадські формування тримають стрій і гідно дають відсіч агресору, забезпечуючи фільтраційні заходи на блокпостах, дотримання норм комендантської години та, як результат, недопущення фактів мародерства, тяжких та особливо тяжких злочинів.

Як повідомлялося, Верховна Рада ухвалила зміни до законів України "Про Національну поліцію" та "Про Дисциплінарний статут Національної поліції України" з метою оптимізації діяльності поліції, зокрема під час дії режиму воєнного стану.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-