Загарбники обстріляли з моря два населені пункти Одещини

Загарбники обстріляли з моря два населені пункти Одещини

Відео
Укрінформ
Ворожі кораблі 15 березня відкривали з моря ракетно-артилерійський вогонь по двох населених пунктах Одеської області. Випущено ракети і 90 снарядів, двоє жителів зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у відеозверненні голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко у Телеграмі.

«На жаль, сьогодні не можу сказати, що все було спокійно. Сухопутні війська противника не мають успіху на жодному із напрямків у інших областях. Тому зранку по одному з наших населених пунктів були нанесені ракетні удари ворожою авіацією та кораблями. Маємо двох поранених», - зазначив Марченко.

За його словами, близько 14 год. ворожі кораблі відкрили артилерійський вогонь по іншому населеному пункту, використавши близько 90 снарядів.

Водночас голова ОВА запевнив, що «наші війська гідно тримають оборону. Перемога буде за нами».

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-