Російські загарбники вийшли з Чулаківки на Херсонщині

Російські загарбники вийшли з Чулаківки на Херсонщині

Укрінформ
Російські агресори після обшуків подвір'їв у Чулаківці на Херсонщині зняли облогу з села.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці голова Чулаківської сільської територіальної громади Олександр Мусієнко.

“Російські війська вийшли з села Чулаківка і зняли облогу села”, - зазначив Мусієнко.

За його словами, на підступах до села ворожі війська залишаються. Під час перебування російських військових ті провели рейдові обходи по селу, але постраждалих серед місцевого населення немає. Облога села тривала півтори доби, зазначив Мусієнко, додавши, що село лишається під Державним Прапором України.

Раніше голова Чулаківської сільської територіальної громади повідомляв, що агресор проводить обшуки на подвір'ях селян. Він не виключав, що загарбники могли зайти і в будинки.

Прокуратура розпочала провадження за фактами обшуків російськими загарбниками на подвір’ях мешканців Чулаківської сільської територіальної громади.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: Фейсбук Чулаківської сільської ТГ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-