Без газопостачання залишаються близько 260 тисяч споживачів

Без газопостачання залишаються близько 260 тисяч споживачів

Укрінформ
Станом на 15 березня без газопостачання залишаються близько 259 тис. споживачів, найскладніша ситуація із газопостачанням спостерігається в Донецькій, Чернігівській, Запорізькій, Київській та Миколаївській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Енергоатом у Телеграмі.

«Станом на 15 березня без газопостачання залишаються близько 259 тис. споживачів. Найбільш складна ситуація із газопостачанням спостерігається в Донецькій, Чернігівській, Запорізькій, Київській та Миколаївській областях. Українські енергетики, незважаючи на вкрай складну і небезпечну ситуацію, роблять все можливе для відновлення енергопостачання українським громадянам», - йдеться в повідомленні.

За минулу добу українські енергетики відновили електропостачання близько 43,5 тис. споживачів. Так, в Запорізькій області електропостачання відновили для 15,8 тис. споживачів, Донецькій – 13 тис., на Київщині – для 8,6 тис., Чернігівщині – для 6 тис. домогосподарств.

Крім того, на Сумщині ремонтні бригади заживили Краснопілля, однак через бойові дії знову відбулися пошкодження та знеструмлення споживачів. Ремонтні бригади ОСП та ОСР докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання. Водночас через пошкодження енергетичної інфраструктури ворожими військами знеструмленими залишалось понад 1679 населених пунктів, або понад 928 тис. споживачів.

Енергосистема України працює стабільно, частота підтримується на рівні 50 Гц в допустимому діапазоні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-