Ворог поки не готується до висадки десанту на узбережжя Одещини

Ворог поки не готується до висадки десанту на узбережжя Одещини

Відео
Укрінформ
Російські військові кораблі не готуються висаджувати десант на узбережжя Одещини: продовжують маневрувати в Чорному морі, намагаються залякувати. Але нема жодних ознак підготовки до десантної операції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє речник Оперативного штабу Одеської військової адміністрації Сергій Братчук в Телеграмі.

«У Чорноморській та Азовській операційних зонах ознак підготовки до проведення морської десантної операції не виявлено. Я знаю, що ворог зламає зуби на нашому Одеському оборонному районі», - зазначив Братчук.

За його словами, сили оборони Одеської області на узбережжі вжили відповідних заходів, щоб ворог не зміг тут висадити десант і вести бойові дії.

«Орки не хочуть ставати гарматним м’ясом для чорноморської риби. Вони знову відходять від берега, маневрують, тиснуть на нас психологічно. Мовляв, ми тут зараз висадимо десант, йдіть сюди», - пояснив Братчук дії окупантів на своїй сторінці в Фейсбуці.

Як повідомлялося, 14 березня в районі Одеси одесити чули постріли зенітно-ракетного комплексу - підрозділи ППО вели вогонь по ворогу.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-