ЗСУ контролюють всі кордони Дніпропетровщини

ЗСУ контролюють всі кордони Дніпропетровщини

Укрінформ
Кордони Дніпропетровщини області під захистом Збройних сил України, всі напрямки контрольовані.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника ради оборони регіону Микола Лукашук.

"Ворог не перетнув кордони Дніпропетровської області. Всі напрямки контролюють Збройні сили України. Окремо хочу зупинитися на Херсонському напрямку. Це Кривий Ріг, Зеленодольськ, Апостолово, Нікополь - там вся оборона підсилена. Область готова. Вірте в ЗСУ, Нацгвардію. Вони в нас найкращі та дуже потужні», – наголосив Лукашук.

За його словами, ворог на українській землі зазнає численних втрат.

"Наші стоять, а вони лежать. Тому ворог робить авіаційні обстріли по населених пунктах України, щоб деморалізувати (людей - ред.) та знищити інфраструктуру. Відтак коли лунає сирена – реагуйте. Українські військові роблять все, щоб у нас були мирні дні та ночі", - зазначив голова облради.

Лукашук також закликав малий та середній бізнес відновлювати роботу. Він висловив розуміння, що в умовах воєнного стану це дуже складно. Але економіка, на його переконання, повинна працювати - люди мають отримувати заробітну плату.

Вся критична інфраструктура області, наголосив він, працює - є запаси продуктів, дизпалива, бензину, ліків.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-