Російські загарбники за добу обстріляли Харків 65 разів

Російські загарбники за добу обстріляли Харків 65 разів

Укрінформ
За минулу добу Харків 65 разів потрапляв під обстріли з боку російських загарбників. 

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«За добу окупанти випустили дві ракети по центральній частині Харкова. Обстрілювали з реактивної системи залпового вогню «Смерч» район парку Горького, Сумського ринку, перехрестя Сумської та Динамівської. Під обстріл потрапила машина волонтерів організації Help Army. Від тяжкого поранення загинув 26-річний хлопець, поранена жінка. Кількість постраждалих встановлюється. Загалом за добу зафіксували 65 вистрілів», - йдеться у повідомленні.

За словами Синєгубова, наразі тривають бойові дії в напрямках Ізюму, Балаклії, Дергачів.

У вівторок очікується відкриття «зеленого коридору» для евакуації підопічних психоневрологічного інтернату в Осколі. Кілька днів тому його практично знищили російські війська. У закладі залишилися 350 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, ворожий снаряд потрапив у один із корпусів Оскільського психоневрологічного інтернату. На щастя, всі 360 осіб на момент обстрілу перебували в укритті: це 30 осіб працівників та 330 пацієнтів - люди похилого віку та люди з інвалідністю. Будівля повністю зруйнована на 2-3 поверхах.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-