Із Маріуполя вдалося виїхати більше як 160 приватним авто

Із Маріуполя вдалося виїхати більше як 160 приватним авто

Укрінформ
Із Маріуполя по дорозі до міста Бердянськ вдалося виїхати більш як 160 приватним авто.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Маріупольська міська рада.

«Відомо, що станом на 13:00 з Маріуполя по дорозі до міста Бердянськ вдалося виїхати більш як 160 приватним авто. Маріупольці прямували згідно раніше встановленому напряму гуманітарного коридору по маршруту: Маріуполь (виїзд в сторону с. Мелекіне – с. Портовське – смт. Мангуш- Бердянськ – Токмак – Запоріжжя)», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що станом на зараз маріупольці, які виїхали на власних авто, вже пройшли Бердянськ та продовжують рухатися в напрямку Запоріжжя. Також є підтвердження, що на даний час, по встановленому гуманітарному коридору дотримується режим тиші.

«Всіх маріупольців чекають для надання першої допомоги, розміщення, та допомоги щодо подальшого розміщення за адресою: Запоріжжя, вул. Рекордна, 41 (приміщення цирку)», - поінформували у міськраді.

Як повідомлялося, станом на 13 березня 2 тис. 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

Росіяни спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Євген Малолєтка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-