На Луганщині заборонено вивозити пальне за межі області – Гайдай

На Луганщині заборонено вивозити пальне за межі області – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині тепер заборонено вивозити пальне за межі області. Контроль за цим доручено Нацполіції, ЗСУ та Нацгвардії України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Розпорядженням заборонив суб’єктам господарювання, фізичним особам-підприємцям, які здійснюють торгівлю пальним, вивіз з території області бензину марки А-92 та А-95, дизельного пального та скрапленого газу для автомобілів. Розпорядження є обов’язковим до виконання», - написав очільник області.

Він зазначив, що контролювати дотримання встановлених обмежень на місцях доручено ГУ Національної поліції, підрозділам Збройних сил України та Національної гвардії України, розміщеним на території Луганської області.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-