Очільник Львівщини відкидає звинувачення у затримці видачі гумдопомоги

Очільник Львівщини відкидає звинувачення у затримці видачі гумдопомоги

Укрінформ
Начальник Львівської ОВА Максим Козицький назвав фейком інформацію про те, що волонтери зі штабів не видають гуманітарну допомогу.

Про це Козицький повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У соцмережах поширюють фейк, нібито гуманітарні штаби, які Львівська обласна військова адміністрація розгорнула у кожному районі області, заповнені товарами і волонтери їх не видають. Це відверта брехня», - зазначив Козицький.

Він наголосив, що 80% допомоги, яка надходить у штаби, одразу ж скеровується захисникам на фронт і цивільним людям, які залишаються у гарячих точках. Решту розподіляють між вимушеними переселенцями, які прибули на Львівщину.

«До нас надходять тисячі звернень від військових адміністрацій, мерів та громад з проханням про допомогу. І ми робимо усе можливе, щоб задовольнити ці запити», - додав очільник ОВА.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-