Із Львівщини ще 60 онкохворих дітей евакуювали в найкращі клініки світу

Із Львівщини ще 60 онкохворих дітей евакуювали в найкращі клініки світу

Укрінформ
Із Львівщини 60 онкохворих дітей-підопічних Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру та 100 членів їх сімей відправлено на лікування в провідні клініки світу.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Львівської обласної ради, передає Укрінформ.

«60 онкохворих дітей та 100 членів їх сімей поїхали у найкращі клініки Європи та світу, де їх чекають топові фахівці. Колектив львівського обласного медичного закладу разом з групою фахівців Української Асоціації Дитячої Гематології контактують з закордонними клініками щодо розміщення та лікування пацієнтів з України та вже вчетверте сформували й відправили групу дітей, які потребують лікування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що медичний спеціалізований потяг перевезе усіх пацієнтів та опікунів у спеціально створену клініку Unicorn у Польщі, звідки усіх розподілять по відповідних центрах згідно з діагнозом».

Як повідомлялося, за сприяння колективу комунального закладу Львівської обласної ради «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» зі Львова до Польщі для лікування впродовж березня відправлено уже 250 дітей із важкими захворюваннями.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-