Херсонська облрада готує відповідь щодо “хнр” - у ній буде і про російський військовий корабель

Херсонська облрада готує відповідь щодо “хнр” - у ній буде і про російський військовий корабель

Укрінформ
Депутати Херсонської облради готують листа з приводу повідомлень про те, що російський агресор хоче організувати референдум і створити “хнр”.

У цьому листі буде і про військовий корабель, і про гуманітарну катастрофу, яку загарбники влаштували в Херсонській області. Про це повідомив у своєму відеозверненні перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«А якщо вже шум пішов, ми зараз уже накидаємо... скажімо так, колективного листа від депутатів Херсонської обласної ради, там буде і про Херсонщину, і про орків, і про військовий корабель, і про гуманітарну катастрофу, яку окупанти влаштували в Херсонській області, блокуючи гуманітарні коридори, там буде про все», - сказав Соболевський.

Він зазначив, що на цю мить з приводу «референдуму» та «хнр» системно обласних депутатів ніхто з «орків, за нашою інформацією, скажімо так, наполегливо не турбує». За словами першого заступника голови облради, позиція всіх депутатів, з ким він на зв'язку, насамперед тих, з ким разом займається гуманітарними питаннями, – Херсонщина завжди була, є і буде Україна.

Як раніше повідомляв Укрінформ, в Херсонській області російський агресор готує референдум зі створення так званої "хнр".

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-