На Миколаївщині російські війська ховаються за спинами мирних жителів - Кім

На Миколаївщині російські війська ховаються за спинами мирних жителів - Кім

Відео
Укрінформ
На Миколаївщині ворог виїжджає у поле, стріляє та назад ховається у населений пункт за спини людей, щоб українські захисники не могли їх дістати.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім, повідомляє Укрінформ.

«Ворог використовує практику і далі – виїхав у поле, постріляв і назад сховався до населеного пункту. Нині вже ворог жене не техніку, а людей. Так, вони розгортають наземну операцію, ну таке... Вони женуть кунги з людьми. Я знаю, де стоять вже 200-300... Вони із «ЛНР» та «ДНР» привезли людей. Вони не те, що вояки... Вони кажуть: Ми хочемо додому, ми тут пішки дійдемо? Але загороджувальні загони заважають це зробити. Це все для відволікання нашої уваги», – сказав Кім.

Він також наголосив, що, на жаль, є обстріли міста та прилеглих сіл, це завдає пошкоджень, а ЗСУ не можуть стріляти по селах їм у відповідь. Але українських захисників не обдурити.

«Ворог використовує ботоферми, розганяє фейки, розсилає всілякі меседжі, на кшталт «все пропало, я бачу чеченців, моряків, вони наступають». Але у нас все нормально з настроєм, все добре з бойовим духом. Ми їм наклепаємо!», – сказав голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, учора 11 березня, Миколаїв обстріляли «Градами» та «Ураганами». Пошкоджено понад 170 будинків та соцоб'єктів, 8 мирних жителів отримали поранення.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-