У Дніпрі ліквідували майже всі наслідки ворожих ракетних ударів

У Дніпрі ліквідували майже всі наслідки ворожих ракетних ударів

Фото
Укрінформ
У Дніпрі рятувальники ліквідували майже всі наслідки ворожих ракетних ударів, у будівлях склять вибиті вікна.

Про це на спільному брифінгу розповіли сьогодні голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук та міський голова Дніпра Борис Філатов, повідомляє Укрінформ.

"Непростий ранок — по Дніпру було завдано ракетного удару. ДСНС працюють у посиленому режимі, ліквідують пожежу, повідомляють, що ліквідували вже майже всі наслідки. Станом на теперішню хвилину будь-якого проникнення російських військ на територію області немає, область повністю під контролем ЗСУ. Спроб вторгнення в нашу область не було", - сказав Лукашук.

Голова облради разом з мером закликали людей не робити масу фото і перепостів та писати, куди влучили чи не влучили вороги. "У воєнний час ніхто з нас не має працювати корегувальником”, - наголосив Лукашук.

За словами Філатова, в обласному центрі все працює у звичному режимі.

"На жаль, у результаті цього обстрілу постраждали деякі будинки, не сильно - вибуховою хвилею вибило вікна. Я уже дав розпорядження, щоби їх вставили, надворі холодно. Така сама ситуація з вікнами в Новокодацькій районній адміністрації", - сказав Філатов.

Він також зазначив, що має версію, куди хотіли влучити вороги, але озвучувати її категорично відмовився з міркувань безпеки.

"Стріляли куди хотіли, але не попали, давайте всі потішимося з цього приводу", - сказав мер Дніпра.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-