Мелітопольці вийшли з синьо-жовтими прапорами на мітинг і звернулися до солдатів рф

Мелітопольці вийшли з синьо-жовтими прапорами на мітинг і звернулися до солдатів рф

Відео
Укрінформ
У Мелітополі сотні мирних людей з українськими прапорами підійшли до будівлі СБУ, яку захопили російські солдати, щоб звернутися до них та розповісти правду про війну, яку розпочав президент росії 24 лютого.

Про це Укрінформ повідомляє з посиланням на Телеграм Мелітополь проти окупації.

“Солдати російської федерації, це звернення до вас. Настав час почути правду. ...Ви кажете, що прийшли нас рятувати, але ви нахабно брешете, бо самі не знаєте правди. За офіційними даними, російська федерація знищила на території України 202 школи, 34 лікарні, у тому числі пологові будинки, понад 1500 житлових будинків, у тому числі багатоквартирні. Зовсім без тепла, води та світла залишилися понад 500 населених пунктів України”, - йдеться у зверненні.

Зазначається, що в Україні з початку російського вторгнення, станом на 6 березня, загинуло 38 дітей, ще 71 дитина постраждала. Встановити точну інформацію про кількість загиблих та поранених жителів неможливо в умовах війни.

“Гостомель, Буча, Ірпінь – в укриттях перебуває до 70 малюків, є поранені. Російські війська не допускають до них медиків. Збройні сили російської федерації продовжують грубо порушувати основні права дітей: право на життя, охорону здоров'я - гарантовані кожній дитині. Армія рф не вміє воювати проти інших армій, але чудово вміє вбивати мирних громадян”, - звучало з колонок.

Мітингарі також нагадали, що вчора в Маріуполі російські війська завдали удару по пологовому будинку.

Як раніше повідомлялося, з 1 березня у Мелітополі тривають мітинги проти окупації. Тисячі мирних жителів виходять на вулиці міста, щоб заявити, що Мелітополь – це Україна.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-