На Хмельниччині з 14 березня відновлюють навчальний процес

На Хмельниччині з 14 березня відновлюють навчальний процес

Укрінформ
На Хмельниччині з 14 березня відновлюється навчальний процес.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, передає Укрінформ.

«Прийнято рішення з 14 березня відновити в області навчальний процес. У Хмельницькій ТГ дистанційне навчання розпочалося ще вчора. Маємо багато школяриків серед вимушених переселенців, тому кожна територіальна громада бере їх на облік та запрошує приєднатися до освітнього процесу. Для цього одному з батьків або їхніх представників необхідно заповнити ґуґл-форму на сайті Департаменту освіти та науки. Плануємо залучити до викладання також і вчителів, які прибули до нас із інших областей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що можливості відновити дошкільну освіту в області наразі немає.

Очільник області додав, що для дітей у Хмельницькому обласному художньому музеї запрацював артхаб, де проводять майстер-класи, показують фільми, мультфільми, цікаві бесіди та зустрічі з митцями краю. Також там працюватиме бібліохаб. На випадок повітряної тривоги на території музею є укриття.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-