На Луганщину прямує гуманітарна допомога – Гайдай

На Луганщину прямує гуманітарна допомога – Гайдай

Укрінформ
На Луганщину наразі їде вагонами гуманітарна допомога: продукти харчування, медикаменти, теплі речі, будівельні матеріали.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму відеозверненні.

«До нас зараз їде вагонами просто величезна кількість і їжі, і медикаменти, і якісь будівельні матеріали, речі теплі. Вся Україна, яка зараз не охоплена бойовими діями, всім нам допомагає», - сказав очільник області.

Він зазначив, що обласна влада знаходиться у постійному контакті з керівниками органів місцевого самоврядування, у різних районах регіону працюють штаби, де можна взяти гуманітарку.

«Я зараз звертаюсь до всіх жителів Луганщини: будь ласка, давайте ми зараз зберемося і будемо допомагати просто один одному. Лікарі нам постійно звітують, що може закінчитися, які саме ліки протягом тижня, і ми відразу їх замовляємо. Ми чітко розуміємо, де на складах можуть закінчитися продукти, і тоннами відразу туди завозимо харчі», - заявив Гайдай.

Він закликав жителів комунікувати з органами місцевого самоврядування, спілкуватися з ними, підтримувати один одного.

«Разом ми сила. Разом ми повернемо всі наші території. Перемога все одно буде за нами. І потім уже будемо розставляти всі акценти, коли ми повернемо всі території, у тому числі Луганськ», - наголосив керівник ОВА.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-