Вінницька облрада спрямує 30 мільйонів гривень на створення продуктового резерву

Вінницька облрада спрямує 30 мільйонів гривень на створення продуктового резерву

Укрінформ
З обласного бюджету Вінниччини спрямують 30 мільйонів гривень на створення продуктового резерву.

Рішення прийнято 8 березня на засіданні постійної комісії з питань економіки, фінансів та бюджету облради, повідомляє Укрінформ із посиланням на Вінницьку обласну раду.

"Члени постійної комісії розглянули внесення змін до обласного бюджету Вінницької області на 2022 рік, а саме – спрямування 30 млн грн на продуктовий резерв, в тому числі продовольчі пайки для переселенців та населення у постраждалих областях України", - йдеться у повідомленні.

Як пояснив начальник департаменту фінансів обласної військової адміністрації Микола Копачевський, до Вінницької області їдуть люди із Сум, Харкова, Києва, Херсона. Тому необхідно передбачити кошти для закупівлі продовольчих наборів, щоб забезпечити усім необхідним переселенців.

Члени комісії підтримали проєкт розпорядження начальника обласної військової адміністрації та погодили спрямування 30 млн грн на закупівлю продуктів.

Як повідомлялось, у Вінниці створюють місячний резерв харчів та товарів першої необхідності.

24 лютого президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: Вінницька облрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-