На Львівщині провели в останню путь п’ятьох українських захисників

На Львівщині провели в останню путь п’ятьох українських захисників

Фото
Укрінформ
На Львівщині попрощалися із п’ятьма українськими захисниками, які загинули у боях проти російських загарбників.

Про це у Фейсбуці повідомила голова Львівської облради Ірина Гримак, передає Укрінформ.

«Нині громада Львівщини провела в останній путь героїв українсько-російської війни. Бійці 80-тої окремої десантно-штурмової бригади Віктор Дудар та Іван Коверзнев спочили на Личаківському цвинтарі у Львові. 24-річний випускник Національній академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного молодший лейтенант Іван Коверзнев мав велику родину, наречену та друзів у всіх куточках України. Воєнний журналіст Віктор Дудар чимало років працював в редакції газети "Експрес". Воював на Донбасі у 2014-15 роках. Вдруге пішов на передову у перший день війни», - написала Гримак.

Голова облради зазначила, що сьогодні у Самборі прощаються з Ігорем Подольцем, колишнім бійцем Правого сектору, військовослужбовцем Сил спецоперацій ЗСУ.

У Стрию на алеї Героїв навіки спочив старший солдат 80 окремої десантно-штурмової бригади Ігор Матіїшин, який служив у Президентському полку, був учасником АТО/ООС.

У Новому Роздолі попрощалися з 22-річним Володимиром Братцівим, який служив у 87-му окремому аеромобільному батальйоні.

«Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким героїв України. Ваші рідні за покликом серця пішли на війну боронити свою землю, свій дім та своїх рідних. Вони Герої своєї країни. А всі ті, хто зі зброєю, без честі та гідності прийшов на нашу землю, у ній і зникнуть без сліду», - зазначила Гримак.

Як повідомлялося, 24 лютого президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-