Поромний комплекс Орлівка ввів безкоштовне переміщення через кордон з Румунією

Поромний комплекс Орлівка ввів безкоштовне переміщення через кордон з Румунією

Укрінформ
На поромній лінії Орлівка (UA) - Ісакча (RO), що функціонує на одеській ділянці українсько-румунського державного кордону, введено безоплатний проїзд для всіх пішоходів та пасажирів транспортних засобів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ТОВ "Поромний комплекс Орлівка". 

«Поромний комплекс Орлівка повідомляє, що через військову агресію РФ проти України введено безоплатний проїзд для всіх пішоходів та пасажирів транспортних засобів на поромній лінії Орлівка (UA) - Ісакча (RO). Оплата здійснюється тільки за сам транспортний засіб (легковий, автобус, мікроавтобус та вантажний транспорт)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що звільняються від оплати також вантажні транспортні засоби (мікроавтобуси, вантажівки та фури), що здійснюють постачання гуманітарної допомоги в Україну.

Раніше Кабмін України дозволив перевозити військові товари та ядерні матеріали через поромну переправу Орлівка.

Як повідомлялось, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ. 

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Також наша країна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-