Держкордон України на західній ділянці за добу перетнули понад 118 тисяч осіб - ДПСУ

Держкордон України на західній ділянці за добу перетнули понад 118 тисяч осіб - ДПСУ

Укрінформ
Державний кордон України на західній ділянці за минулу добу перетнули понад 118 тисяч осіб та більше 13,5 тисяч транспортних засобів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби в Фейсбуці.

«За добу 4 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 118 тисяч осіб та більше 13,5 тисяч транспортних засобів. Дані показники свідчать про збільшення пасажиропотоку, відносно 3 березня, приблизно на 30 тисяч осіб! За кордон вибули понад 104 тисячі осіб, до України прибуло понад 14 тисяч людей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що більшість подорожуючих обирають для перетину кордону з ЄС пункти пропуску на польській ділянці – ними скористалися близько 90 тисяч осіб, з яких 82 тисячі, що покинули територію України.

Зокрема, задля швидшого перетину кордону скористатися пунктами перетину на кордоні з Угорщиною, вони наразі найменш завантажені (майже порожні), а також зі Словаччиною та Молдовою.

У ДПСУ нагадують, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі.

Повідомляється, що до України минулої доби повернулися понад 11 тисяч українців.

Як повідомлялося, за даними ООН, від початку широкомасштабної збройної агресії Росії Україну змушені були залишити понад 1,2 млн громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-