Домовитися про гумкоридори для Маріуполя не вдається - радник глави МВС

Домовитися про гумкоридори для Маріуполя не вдається - радник глави МВС

Укрінформ
У Маріуполі зараз найкритичніша ситуація, там не вдається домовитися про гуманітарні коридори.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Найбільш критична ситуація зараз - це, безумовно, місто Маріуполь. На жаль, не вдається домовитися про ніякі гуманітарні коридори. І ситуація там досить критична. Особливо якщо зважати на те, що в останні дні ворог безперервно поливає (місто - ред.) "градами" і розстрілює інфраструктуру. Особливий цинізм полягає в тому, що стріляють в тому числі і в лікарні», - сказав Денисенко.

Він також поінформував, що за попередньою інформацією, зараз зав’язався бій в Немішаєвому - це містечко недалеко від Бородянки Київської області. Ця інформація перевіряється.

За словами Денисенка, бій під Миколаєвом триває, але там "вже погнали ворога від міста, і починають його переслідувати, бо він тікає".

Радник міністра додав, що спроба РФ роздавати "гуманітарну допомогу" людям у Херсоні з тріском провалилася, і картинки для російського телебачення загарбникам не вдалося зробити.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-