На Одещині через ракетні обстріли евакуюють приморське село

На Одещині через ракетні обстріли евакуюють приморське село

Фото
Укрінформ
На Одещині через небезпеку повторних ракетних ударів по військовій інфраструктурі поряд із селом Біленьке Білгород-Дністровського району евакуюють всіх жителів цього населеного пункту у безпечне місце.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в області .

«Через небезпеку повторних ударів було прийнято рішення евакуювати жителів села Біленьке (близько 330 людей) у безпечне місце. Для перевезення від територіальноі громади залучено 5 автобусів», - йдеться у повідомленні.

Евакуацію здійснюють працівники ДСНС, НПУ за участі представників ciльської та Білгород-Дністровської районної рад.

За даними ДСНС, протягом 3 березня по селу Біленьке завдано двох ракетних ударів російськими окупантів, внаслідок яких один житель загинув і ще один отримав поранення.

Варто зауважити, що підрозділ ППО збив ворожий літак, що атакував цей населений пункт, а льотчика, який катапультувався розшукують.

У ніч на п’ятницю підрозділи ППО відбивали атаки ворожих безпілотників у районі порту Чорноморськ та курортної Затоки Білгород-Дністровського району.

Як повідомлялося, противник продовжує підготовку до висадки морського десанту в районі Чорноморська, а прикриття десантних груп здійснює загін кораблів вогневої підтримки і ракетна катерна ударна група. Морське угруповання російських окупантів виведено з морських баз із завданням уражати надводні сили угруповання різнорідних сил українських ВМС.

Для придушення системи протидесантної оборони України на чорноморському узбережжі залучені бомбардувальники Су-24М та зафіксовано скидання касетних бомб РБК-500. Прикриття забезпечували винищувачі Су-30СМ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-