Російські війська обстріляли і затопили теплохід під прапором Панами

Російські війська обстріляли і затопили теплохід під прапором Панами

Укрінформ
Російські війська обстріляли і затопили теплохід "HELT" під прапором Панами.

Як передає  Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Адміністрація морських портів України.

«Теплоход "HELT" (прапор Панама) був обстріляний і отримав пробоїну нижче ватерлінії. Останній доклад з судна - крен 70 градусів, сідаємо на плоти. 12:18 HELT пропав з радарів», - йдеться в повідомленні

Зазначається, що 2 березня нанесено ракетний удар по т/х Banglar Samriddhi (прапор Бангладеш) на рейді порту Ольвія. Ракета влучила в надбудову. На судні пожежа, яку вдалось ліквідувати силами буксирів. Загинув один член екіпажу (громадян Бангладеш).

1 березня на рейді Миколаївського порту дві ракети агресора потрапили в буксир компанії "Нібулон". Сталася пожежа, яку вдалось ліквідувати.

25.02.2022 агресор обстріляв 2 іноземні судна поблизу порту Південний – “NAMURA QUEEN” (прапор Панами) та бункеровщик “MILLENNIUM SPIRIT” (прапор Молдови) на рейді перед портами Південний та Одеса. Сталося загоряння, яке у разі вибуху могло призвести до екологічної катастрофи.

​На сьогодні в портах України перебуває 80 торгових суден під прапором різних держав.

Вхід/вихід до українських портів закрито у зв’язку з мінною небезпекою та загрозою піратства з боку суден ЧФ РФ в Чорному та Азовському морях.

Вантажні операції практично призупинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-