У Маріуполі немає зв’язку, ворог не дозволяє відкрити гуманітарні коридори

У Маріуполі немає зв’язку, ворог не дозволяє відкрити гуманітарні коридори

Укрінформ
У Маріуполі наразі немає зв’язку з жодним з операторів, ворог не дозволяє відкрити гуманітарні коридори.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Маріупольська міська рада.

«У місті немає зв’язку з жодним з операторів на дану мить… Група Метінвест готова в будь-яку мить доставити до Маріуполя продукти та речі першої необхідності. Але саме страшне те, що ворог не дозволяє відкрити гуманітарні коридори», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже тиждень, як зупинене виробництво на всіх підприємствах Групи Метінвест у Маріуполі. На Маріупольський металургійний комбінат Ілліча, «Азовсталь», МПС та МРМЗ працюють лише ті, хто забезпечує підтримку життєдіяльності обладнання та стежать за тим, щоб не допустити техногенних аварій.

Маріуполь через воєнне вторгнення Росії в Україну залишається без світла та інших комунікацій. Аварійні бригади намагаються зробити все можливе, і під обстрілами ремонтують пошкоджені ворогом комунікації.

Волонтери маріупольських підприємств згуртувалися задля допомоги тим містянам та жителям найближчих селищ, які залишилися без житла: збирають теплий одяг, доставляють харчі.

Компанія Метінвест забезпечила перебування та харчування понад 130 людей у готелі «Чайка».

Також підприємства компанії у Маріуполі допомагають українським військовим пальним.

«Ми точно знаємо, що перемога буде за Україною! Ми впевнені, що їм нас не зламати і не залякати. Маріуполь був, є та завжди буде тільки Українським містом. Віримо у перемогу та кожен на своєму місці має робити все задля неї!», - наголосили у міськраді.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-