Херсонщині через агресію Росії загрожує мор курей та екологічна катастрофа

Херсонщині через агресію Росії загрожує мор курей та екологічна катастрофа

Укрінформ
Херсонщині через агресію Росії загрожує екологічна катастрофа - на птахофабриці у Чорнобаївці гине 3 млн курей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграм-каналі повідомив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута.

«Через агресію Росії підприємству загрожує мор курей та екологічна катастрофа! На птахофабриці зараз 3 млн курей. Їх наразі не можуть ні погодувати, ні утилізувати», - йдеться у повідомленні.

Наразі, за його словами, міський голова Херсона Ігор Колихаєв веде «переговори з окупантами» щодо надання доступу на підприємство та можливості реалізувати продукцію птахофабрики (м'ясо, яйця).

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 1 березня точилися вуличні бої, російський ворог обстрілював житлові квартали. У Херсоні мерія оприлюднила попередню інформацію про загиблих у результаті нападу агресора; збір даних для встановлення точної кількості вбитих та їх ідентифікації триває.

Міський голова розповів 2 березня про умови, що висунув російський агресор, що знаходиться на цій території, місцевій владі щодо життєдіяльності міста.

3 березня голова ОДА повідомив, що будівлю Херсонської ОДА зайняв ворог.

24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська сьому добу поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-