У Херсоні представники місцевої влади попереджені про покарання за держзраду - мер

У Херсоні представники місцевої влади попереджені про покарання за держзраду - мер

Укрінформ
У мерії Херсона працює штаб, який займається наразі питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, усі депутати та чиновники попереджені про відповідальність за державну зраду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської міської ради.

«Херсон – українське місто, над нами – український прапор. Давайте відходити від паніки, користуватися лише перевіреними джерелами інформації – комунікуйте через своїх старост округів, керівників ОСББ, ми усі з вами», – наголосив Ігор Колихаєв.

Також він додав, що усі депутати та виконавчі органи попереджені стосовно статей 110 та 111 ККУ («Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України», «Державна зрада»).

У міській раді утворили штаб, який займається наразі питаннями життєзабезпечення міста. За словами міського голови, Херсонобленерго, Херсонводоканал, Херсонтеплоенерго намагаються оперативно ліквідовувати усі аварії. Наразі вирішується питання гуманітарної допомоги для Херсонської міської територіальної громади, підключають міжнародні інституції, йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 1 березня точилися вуличні бої, російський ворог обстрілював житлові квартали. У Херсоні мерія оприлюднила попередню інформацію про загиблих у результаті нападу агресора; збір даних для встановлення точної кількості вбитих та їх ідентифікації триває.

Міський голова розповів 2 березня про умови, що висунув російський агресор, що знаходиться на цій території, місцевій владі щодо життєдіяльності міста.

24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська сьому добу поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Фото: facebook.com/kolykhaev.igor

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-