На сході України через агресію РФ 40 тисяч людей залишилися без світла та їжі - Монастирський

На сході України через агресію РФ 40 тисяч людей залишилися без світла та їжі - Монастирський

Укрінформ
В Україні на тлі агресії РФ лише на сході України близько 40 тисяч людей залишилися без світла та їжі - ворог не дає евакуювати місцеве населення

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, інформує пресслужба МВС України у Телеграмі.

Міністр наголосив, що особливо гостро стоїть питання евакуації людей із населених пунктів Волноваха, Сартана, Талаківка, де тривають активні бойові дії.

На сьогодні Україна застосувала всі можливі міжнародні інструменти. "Але російська сторона не дала відповіді щодо евакуації населення", - повідомив він.

Зазначається, що наразі також критичною є ситуація і в місті Буча Київської області.

«Уряд вже створив координаційний центр із забезпечення продуктами, водою, ліками та пальним. Зараз вибудовується логістика із передачі гуманітарних вантажів до міст, що їх найбільше потребують», - сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-