На Сумщині одного російського офіцера обміняли на п'ятьох полонених із тероборони

На Сумщині одного російського офіцера обміняли на п'ятьох полонених із тероборони

Відео
Укрінформ
На Сумщині обміняли полонених: одного російського офіцера військової поліції повернули у відповідь на повернення п'ятьох людей із тероборони

Як передає Укрінформ, про це написав у Фейсбуці голова Сумської військової обласної адміністрації Дмитро Живицький.

«Перший обмін полоненими на Сумщині відбувся! Ми обміняли наших п’ятьох людей з тероборони на одного російського офіцера військової поліції», - написав очільник області.

Він опублікував список бійців тероборони, яких визволили з ворожого полону: Квітченко Дмитро Олегович, 1985 року народження, м. Тростянець; Позняк Валерій Семенович, 1965 року народження, м. Ворожба; Мокренко Ігор Володимирович, 1969 року народження; Фролков Андрій В’ячеславович, 1964 року народження, Суми, та Солонар Олег Вікторович, 1974 року народження, Суми.

Раніше Живицький повідомляв, що у Краснопіллі на Сумщині було організовано «зелений коридор» для ворожої техніки, колона для обміну полоненими йшла з Осоївки.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-