На Чернігівщині поблизу підземного газосховища затримали диверсантів

На Чернігівщині поблизу підземного газосховища затримали диверсантів

Укрінформ
Завдяки пильності загону територіальної оборони села Олишівка, за кілометр від Олишівського ПСГ в Чернігівській області затримали двох диверсантів.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба НАК “Нафтогаз України”.

Повідомляється, що злочинців передали правоохоронцям.

“Наразі Олишівське ПСГ під посиленою охороною. На всіх під’їздах до об’єктів сховища встановлено блокпости територіальної оборони. Водночас місцеві захисники допомагають нашим колегам посилено патрулювати та обстежувати фонд свердловин вдень і вночі”, - йдеться у документі.

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" стабільно забезпечує великих споживачів природним газом. За минулу добу порушень у роботі диспетчерського центру не зафіксовано. Компанія виконує всі фінансові зобов'язання перед контрагентами та державою. За лютий "Нафтогаз Трейдинг" перерахував до бюджетів всіх рівнів понад 1,6 млрд грн податків і зборів.

У зоні діяльності АТ “Донецькоблгаз” тривають бойові дії. Задля безпеки довелося від’єднати від газопостачання смт Донське. Без газу залишилися 4680 споживачів.

“Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ працюють у звичному режимі. Усі споживачі забезпечені теплом та гарячою водою. Але, враховуючи обставини, готуємося до будь-яких сценаріїв. Саме тому працівники ТЕЦ Нового Роздолу готують автомобільні цистерни для забезпечення водою містян на випадок відсутності водопостачання у місті. Філії "Новороздільські електромережі" та "Новояворівські електромережі" безперебійно забезпечують електроенергією усіх споживачів”, - запевнили в Нафтогазі.

Усі діджитал-сервіси і сайт ТОВ Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працюють стабільно та без збоїв. Повідомляється також, що АТ «Укртранснафта» і ВАТ “Кіровоградгаз” працюють у звичайному режимі.

АТ «Укрспецтрансгаз» працює з дотриманням вимог воєнного стану. АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, що розташовані поблизу лінії збройного протистояння.

Як повідомлялося, раніше Оператор ГТС України відзвітував, що всі підприємства компанії продовжують працювати для забезпечення потреб країни в природному газі. Значних пошкоджень інфраструктури немає, диспетчерами ОГТСУ від’єднані дві газорозподільні станції (ГРС) у районах ведення активних бойових дій, щоб запобігти витоку газу та небезпеки для населення через пошкодження мереж облгазів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-