Міськрада Херсона не евакуює людей і закликає не виходити з укриттів

Міськрада Херсона не евакуює людей і закликає не виходити з укриттів

Укрінформ
Херсонська міська рада не проводить евакуацію і закликає людей не виходити з укриттів та не сідати в незнайомі авто.

Про це міська влада повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Увага!!! У місті не проводять евакуацію!!! Це провокація!! Не сідати у незнайомі авто, не виходьте на вулицю!», - зазначено у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Херсонська ОВА попереджала, що російські загарбники планують, перевдягнувшись бійцями тероборони, організувати фейкову "евакуацію" з Херсона і під прикриттям "живого щита" відправити на Київ військову техніку. Влада, ЗСУ, тероборона, правоохоронці не планують їх проводити, наголосили в ОВА.

27 лютого вдень понад 100 людей двома автобусами евакуювали до Херсона з передмістя – селища Антонівка, що постраждало у результаті бойових дій. Окупанти дали можливість забрати людей. Переважно, це були жінки з дітьми, люди поважного віку. Багато чоловіків проводжали свої родини й поверталися до домівок.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-