У Львові затримали диверсантів з Криму

У Львові затримали диверсантів з Криму

Укрінформ
У Львові затримали диверсантів, які допомагають російській армії, «помічниками» ворога виявилися мешканці Криму.

Про це повідомляє у Фейсбуці патрульна поліція Львівщини, передає Укрінформ.

«Небайдужі викликали патрульних на підозрілих осіб у хостелі. У матері та сина, які приїхали з Криму, маючи свою легенду, виявили карти з позначеними важливими установами міста, щоденні значні перекази грошей, заява з проханням надати російське громадянство та інше. Ще один член родини живе в Росії. Осіб затримали й передали відповідним службам», - зазначається у повідомленні.

Ще про одного мешканця Криму поліції повідомили небайдужі, які помітили, що чоловік постійно спостерігає за комунальним підприємством Львова. У його мобільному виявили кілька російських номерів. Він висловлювався на захист ворога. У нього виявили креслення різних літальних апаратів. А також гроші, які в Україні не визнаються платіжним засобом.

Окрім цього поліція затримала підозрілого чоловіка. Під час перевірки особистих речей у нього виявили відео однієї із військових частин. Далі розмова з ним продовжилася у відділі поліції.

Також ймовірного диверсанта затримали в районі стратегічного об'єкту міста.

«Щойно побачивши поліцейських, він почав видавати з себе людину з інвалідністю. Потім спробував схопити зброю патрульних. Чоловік приїхав з північного сходу країни кілька днів тому. Особу доставили у відділок поліції», - додається у повідомлені.

Як повідомив напередодні під час брифінгу в ОДА заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець, близько 17-ти тисяч повідомлень про можливі порушення правопорядку в області фіксує поліція Львівщини щодоби. Така кількість є надзвичайно великою, але правоохоронці працюють для того, щоб забезпечувати правопорядок та перевіряють усі звернення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-