У Торецьку відновили газопостачання

У Торецьку відновили газопостачання

Укрінформ
Служби і сервіси ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працюють у звичайному режимі, оперативно ліквідуючи наслідки руйнування ворогом інфраструктури.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у вечірньому зведенні групи “Нафтогаз”.

“АТ “Донецькоблгаз” звитяжно продовжує роботу. Повністю відновлено постачання до 12 багатоповерхівок у місті Торецьк. Разом із тим, у зв’язку з бойовими діями у Волновасі сильно пошкоджено газову інфраструктуру, що забезпечує, зокрема, навколишні населені пункти. Через ураження газорегулюючих підстанцій від’єднано газопостачання до населених пунктів Стрітенка та Свободне, а також до смт Новотроїцьке. Наші колеги продовжують робити максимум, щоб підтримувати подальшу роботу інфраструктури в цей час”, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що працівники охорони Новороздільської ТЕЦ в обідню пору в неділю затримали поблизу станції й передали правоохоронцям невідомого чоловіка. Вів поводився дивно, спостерігав за ТЕЦ, а, побачивши охорону, спробував втекти. Невідомий мав при собі карту Львівської області.

На Новороздільській ТЕЦ та на філії "Новороздільські електромережі" посилено охорону озброєними добробатівцями. “Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ подають тепло та гарячу воду всім споживачам. Мешканці Нового Роздолу та Новояворівська безперебійно отримують електроенергію”, - запевнили в Нафтогазі.

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" за минулу добу виконало всі замовлення споживачів на постачання природного газу. Перебоїв у газопостачанні бюджетних установ, виробників тепла, релігійних організацій, промислових підприємств та інших споживачів не було.

Компанія розглядає можливості для забезпечення ТЕС природним газом як резервним паливом (у разі необхідності). Такий страховий механізм допоможе гарантувати сталу роботу енергосистеми до завершення опалювального періоду.

Також повідомляється, що АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які розташовані поблизу лінії протистояння. АТ “Укртрансгаз” й АТ "Укртранснафта" продовжують працювати у штатному режимі. ВАТ “Кіровоградгаз” працює у звичайному режимі без позаштатних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-