На Закарпатті кордони відкриті, жодна з країн-сусідів ЄС не планує їх закривати — ОДА

На Закарпатті кордони відкриті, жодна з країн-сусідів ЄС не планує їх закривати — ОДА

Укрінформ
У Закарпатській області кордони відкриті і жодна з європейських країн-сусідів не планує їх закривати.

Про це на брифінгу в Закарпатській ОДА повідомив голова облдержадміністрації Віктор Микита, передає кореспондент Укрінформ.

«На Закарпатті ніхто не закриває кордони, усі пункти пропуску працюють, наші партнери із країн-сусідів ЄС не планують закривати кордони», - сказав він.

Також голова ОДА попросив громадян не розганяти паніку в соцмережах та не поширювати фейків щодо закритих кордонів.

Він також повідомив про те, що в області нині йдуть перемовини із Угорщиною, Словаччиною та Румунією щодо постачання в область продовольчих товарів, пального та ліків.

«Наразі проводимо консультації з митниками з тим, аби ці товари пройшли швидке митне оформлення. З медиками спілкуємося щодо переліку ліків — просто визначимо у найближчі години, який потрібен запас ліків та що саме зараз необхідне для області», - повідомив він.

Микита також додав, що в регіоні посилено працює поліція, розставлені блокпости, оголошено загальну мобілізацію та збори резервістів.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що починає спецоперацію в Україні і вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-