У Чернівцях біля військкоматів - черги охочих записатися до армії

У Чернівцях біля військкоматів - черги охочих записатися до армії

Фото
Укрінформ
У Чернівцях сьогодні вранці до обласного та міського військкоматів прийшли сотні охочих містян, які записуються до української армії, не чекаючи повісток.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила пресофіцер Чернівецького обласного військкомату Тетяна Попович.

"Люди не чекають викликів із військкомату, не чекають повісток і вже зранку ідуть до найближчих центрів комплектування із пропозицією допомоги. Багато призовників одразу проходять медичні комісії та записуються до лав української армії", - сказала Попович.

Фотографії із чергами у міському військкоматі оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці Чернівецький центр комплектування та соціальної підтримки.

Там подякували за мужність і патріотизм. А також закликали не чекати оголошення загальної мобілізації та самостійно звертатися у регіональні центри комплектування та соціальної підтримки.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакиному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон у Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Крім того, атаки відбуваються з тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей та з АР Крим.

Президент Володимир Зеленський заявив, що на всій території України з 24 лютого запроваджується воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-