Поблизу обстріляного військового арсеналу під Калинівкою евакуюють людей

Поблизу обстріляного військового арсеналу під Калинівкою евакуюють людей

Укрінформ
На Вінниччині оголосили евакуацію людей, які мешкають поблизу обстріляних ворогом військових складів поруч із містом Калинівка.

Про це повідомляє Калинівська міська рада, передає Укрінформ.

"Терміново розпочинається евакуація населення, яке мешкає в районі арсеналу. Евакуйованих прийматимуть у віддалених селах громади", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що міський голова Калинівської міської громади Василь Поліщук повідомив про загострення ситуації: на території військової частини А1119 почалися вибухи на військовому арсеналі, є поранені.

Міська рада закликала населення залишити небезпечний район і, в кого є така можливість, евакуюватися власним транспортом. Людей закликають не панікувати та подбати про тих, кому потрібна допомога.

Як повідомляв Укрінформ, у Вінницькій області окрім військових складів поблизу Калинівки обстріляли ракетами військові частини у м. Тульчин та с. Бохоники, там зафіксовано пожежі. Є поранені.

Раніше в четвер радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що вторгнення Росії в Україну почалося: було здійснено удари ракет по центрах військового управління, аеродромах, військових складах у Києві, Харкові, Дніпрі, йдуть артилерійські обстріли кордону.

Уранці 24 лютого жителі Києва та інших міст України прокинулися від звуків гучних вибухів. Про вибухи почали повідомляти близько 05:00 після того, як глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції" на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-