Оперативні штаби в областях інформуватимуть про ситуацію на щоденних брифінгах

Оперативні штаби в областях інформуватимуть про ситуацію на щоденних брифінгах

Укрінформ
У зв'язку із запланованим запровадженням в Україні надзвичайного стану в областях створено оперативні штаби з представників місцевої влади, військових, правоохоронців тощо.

У низці областей анонсували щоденні брифінги, на яких представники оперштабів інформуватимуть населення про поточну ситуацію, повідомляє Укрінформ.

Так, у Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Чернівецькій і Чернігівській обласних держадміністраціях такі брифінги проходитимуть о 10.00. У Донецькій - о 14.00.

Читайте також: Що означатиме запровадження надзвичайного стану - роз’яснення ОП

Як повідомляв Укрінформ, Рада національної безпеки і оборони України запропонувала ввести режим надзвичайного стану на всій території України, крім Донецької і Луганської областей. Після рішення РНБО Президент Володимир Зеленський має видати указ про НС в окремих областях, який упродовж двох днів повинна затвердити Верховна Рада на пленарному засіданні.

Надзвичайний стан в Україні може бути введено на строк не більш як 30 діб і не більш як 60 діб в окремих її місцевостях.

У разі необхідності НС може бути продовжений Президентом, але не більш як на 30 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-