В Мелітополі розпочав роботу штаб по прийому вимушено переміщених осіб

В Мелітополі розпочав роботу штаб по прийому вимушено переміщених осіб

Укрінформ
В Мелітополі на базі управління соціального захисту населення розпочинає роботу штаб по прийому вимушено переміщених осіб з Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє пресслужба Мелітопольської міської ради, передає Укрінформ.

"Відсьогодні на базі управління соціального захисту населення розпочинає роботу штаб по прийому вимушено переміщених осіб з Донецької та Луганської областей. Таку роботу ми проводили з 2014 року. З того часу у Мелітополі зареєстровано більше 6 тисяч тимчасових переселенців із Донецької, Луганської областей та АР Крим. Сьогодні наше місто готове розмістити більше 800 переселенців у соціальних гуртожитках та гуртожитках навчальних закладів”, - сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Читайте також: У Мелітополі завершилась реконструкція будинку для майже 100 внутрішньо переміщених осіб

Він також запевнив, що сьогодні ситуація у Мелітополі є контрольованою та стабільною. У посиленому режимі працює управління з питань надзвичайних ситуацій міста. Проводяться тестування різних систем оповіщення.

“Сьогодні запланові технічні перевірки функціонування системи централізованого оповіщення з подачею усіх відповідних сигналів. Боятися цього не варто — це планова робота”, - зазначив Федоров.

Міський голова додав, що 24/7 влада підтримує зв'язок з військовими, теробороною та представниками силових структур. Спеціалісти Департаменту капітального будівництва та ЖКГ проводять перевірку укриттів у багатоповерхівках міста. В мерії обіцяють оперативно інформувати про будь-які зміни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-