Після скарг ресторан Хмельницького вилучив із репертуару російську пісню

Після скарг ресторан Хмельницького вилучив із репертуару російську пісню

Відео
Укрінформ
У Хмельницькому ресторан забрав із караоке російську пісню після того, як на це поскаржилися один із відвідувачів та депутат обласної ради.

Про це заклад повідомив в Інстаграмі, передає Укрінформ.

«У нашому закладі стався випадок, який ми засуджуємо. Через надмірну толерантність окремих співробітників нашого закладу до російськомовного музичного матеріалу та на прохання одного із гостей в караоке було увімкнено російськомовну пісню («как упоительны в … вечера»). Ми вважаємо таку ситуацію неприпустимою, враховуючи військову агресію РФ щодо нашої держави та незаконну окупацію Автономної Республіки Крим», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після інциденту заклад прийняв окремі кадрові рішення, вжив заходи дисциплінарної відповідальності щодо усього персоналу, який працював у той вечір. Там запевнили, що подібного випадку у ресторані більше не повторять.

Читайте також: Шуфутинського не впустять в Україну на концерт

Відео з інцидентом опублікував у Фейсбуці депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик.

На відео видно, що в закладі лунала пісня «Как упоительны в России вечера». Один із відвідувачів ресторану повідомив, щоб на його прохання вимкнули пісню. Дівчина, яка відповідала за музичний супровід, відмовилася це зробити.

За словами Бурлика, пісня лунала в ніч із 20 на 21 січня, коли в Україні відзначали День Героїв Небесної Сотні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-