Поліція проводить перевірку за фактом конфлікту біля приміщення Херсонобленерго

Поліція проводить перевірку за фактом конфлікту біля приміщення Херсонобленерго

Укрінформ
В Херсоні поліція проводить перевірку за фактом конфлікту, який стався біля приміщення АТ «Херсонобленерго» між невідомими особами та працівниками товариства.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Поліція херсонської області.

Зазначається, що сьогодні, 22 січня, в деяких ЗМІ набула поширення інформація щодо конфліктної ситуації, яка сталася вчора біля та у приміщенні АТ «Херсонобленерго».

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції. Правоохоронці вислухали обидві сторони конфлікту та відібрали від них заяви. Наразі за вказаним фактом проводиться перевірка, яка перебуває на контролі керівництва обласної поліції. Відповідно до її результатів прийматимуться подальші рішення», - йдеться в повідомленні.

Наразі АТ «Херсонобленерго» офіційно звернулася до Національної поліції України та Служби безпеки України в межах своїх повноважень вжити комплекс заходів, зокрема й оперативних, з метою забезпечення стабільної та безперешкодної роботи підприємства критичної інфраструктури, яким є оператор системи розподілу АТ «Херсонобленерго». Така заява розміщена на сайті товариства.

«Звернення викликане ситуацією, яка сталася вчора біля та у приміщенні АТ «Херсонобленерго». Невідомі особи, які назвалися прізвищами Базілев та Карімов у групі ще кількох осіб, вели себе агресивно, перешкоджали роботі та здійснювали тиск на працівників шляхом погроз та іншого протиправного впливу і закликали до провокацій відносно виробничої діяльності Товариства», - йдеться в заяві.

В АТ також підкреслили, що в разі відсутності суттєвих дій з боку правоохоронних органів для уникнення та запобігання в подальшому ймовірності повторних спроб вчинення подібних провокативних дій, колектив «Херсонобленерго» залишає за собою право захищатися усіма законними методами.

Читайте також: Херсонобленерго відкидає звинувачення про приналежність АТ російським власникам

Напередодні конфлікту депутат Херсонської обласної ради Сергій Рибалко під час виступу в облраді висунув звинувачення стосовно приналежності АТ «Херсонобленерго» до російських власників, зокрема громадянина Бабакова. Він також закликав до повернення приватної власності державі.

Відео запис виступу був оприлюднений у Фейсбуці на сторінці «Сергій Рибалко – офіційна сторінка». Там було також зазначено, що на президії Херсонської облради «прийняли рішення про створення спеціальної комісії, яка буде розслідувати всі зловживання цієї компанії по відношенню до наших людей».

В АТ «Херсонобленерго спростували звинувачення і заявили, що готують позов до суду про захист честі, гідності та ділової репутації, та притягнення депутата до відповідальності, так як розповсюдження подібної інформації з боку народного обранця є неприпустимо та не відповідає дійсності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-