У Донецькій ОДА спростували фейк окупантів про «мобілізацію» працівників

У Донецькій ОДА спростували фейк окупантів про «мобілізацію» працівників

Укрінформ
Інформація стосовно нібито мобілізації працівників Донецької ОДА фейкова і свідчить про активізацію окупантів на медійному фронті.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької військово-цивільної обладміністрації Павло Кириленко.

«Ворог активізувався не лише на лінії розмежування, а й на медійному фронті: сьогодні інтернетом активно шириться фейкова інформація стосовно нібито мобілізації працівників Донецької ОДА. Офіційно заявляю, що цей так званий документ - фейк від першої до останньої букви», - написав очільник області та опублікував фейковий документ.

Він зазначив, що документ ОДА із таким номером містить зовсім іншу інформацію.

«Крім того, уважний читач помітить невідповідність у назвах департаментів та посад, а також у назві «Донецького обласного військового комісаріату» - з минулого року він переформатований у структуру із зовсім іншою назвою. Не полегшуватиму авторам фейку роботу - хай принаймні загуглять, як правильно називається ця структура», - пояснив Кириленко.

Читайте також: Кулеба категорично спростовує дезінформацію РФ про нібито напад України

Він звернувся до жителів області і до журналістів з проханням ретельно перевіряти інформацію, звертатися до офіційних джерел за коментарями у разі отримання «документів» сумнівного резонансного змісту.

Читайте також: Українські силовики спростували фейк ФСБ про обстріл прикордонників РФ у Ростовській області

Як повідомляв Укрінформ, на окуповану територію Донецької та Луганської областей прибула велика кількість російських пропагандистів. На думку керівника Центру стратегічних комунікацій Ігоря Солов'я, це може бути пов’язане з очікуванням якихось політичних рішень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-